Velkommen på slottet

Uncategorized | October 7, 2014 | By

Jeg byder dig velkommen til Kageministeriet

Denne blog har været længe undervejs. Ret præcist en fire år vil jeg tro. Lige siden jeg begyndte at bage, sådan for real som man siger, i 2010 har jeg ønsket at samle mine opskrifter ét sted, med billeder og tekst så alle kan være med. Familie og venner har ofte spurgt efter opskrifter på mit bagværk, når jeg har postet på Facebook, og det bliver ærligt talt trættende at skulle sende håndskrevne opskrifter, som man lige har taget et billede af i farten til dem der spurgte. Jeg vil give dem mere – flere og bedre opskrifter i lækre designs og med smukke billeder. 

Siden er under opbygning, og jeg håber, at I vil have tålmodighed og bære over med småfejl hist og her, indtil Kageministeriet kan slå dørene op for en verden af krymmel, glasur og kagebunde lavet af Frk. Vinther. 

Kærlig hilsen 

Kageministeren

Mette

Comments

 1. Leave a Reply

  Julie Monberg
  October 10, 2014

  Jeg vil blot lige ønske dig et stort tillykke med din flotte nye kageblog. Jeg glæder mig vildt meget til at blive inspireret og følge med her i kageministeriet! (: Og – så glæder jeg mig til at se dig i morgen, smukke kvinde.

  • Leave a Reply

   admin
   October 10, 2014

   Tusind tak, du kære. Jeg glæder mig til Kageministeriet bliver sprængfyldt med lækre opskrifter 🙂
   Stort knus!

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>