Tærte med pannacotta, hindbær og rabarber

Tærte med citron panna cotta, rabarber og hindbær

Kager, Tærter | July 11, 2017 | By

Kageministeren kombinerer denne gang blød panna cotta med både rabarber og hindbær – og det er lækkert. Du får opskriften på disse søde minitærter med hindbær, citron panna cotta og sød rabarberkompot. Mums!

Tærte med pannacotta, hindbær og rabarber

Opskrift

(5 små tærter a 7ø cm)

Mørdej med marcipan

Sådan gør du

  • Du skal bruge en lille form eller ring på 7ø cm. Der skal blive til fem små tærter.
  • Rul dejen ud på et meldrysset skærebræt. Stik bunden ud.
  • Lav en “stribe” af dej, som passer til indersiden af bageringen og tryk det let sammen.
  • Bag i 9-10 min ved 200 grader (alm ovn)

Citron panna cotta

1,25 dl fløde
1 blad husblas
15 g sukker
½ tsk vanilje
Saft fra en kvart citron (eller en halv, hvis den skal være meget syrlig) 

Sådan gør du

  • Pres citronen.
  • Sæt husblas i blød i koldt vand.
  • Kog fløde, sukker og vanilje og tilsæt citronsaften. Tag det af varmen lige inden kogepunktet. 
  • Hæld panna cottaen i en silikoneform med halvkugler, der har en diameter på 4 cm. Sæt i fryseren. 

Rabarberkompot

Tærte med pannacotta, hindbær og rabarber

Kagen samles

  • Hæld rabarberkompot (afkølet) i tærtebunden. 
  • Vend en panna cotta halvkugle ud af formen og sæt i midten af kagen. Dekorér med fiske hindbær hele vejen rundt og evt. lidt hvid chokolade på toppen. 

Tærte med pannacotta, hindbær og rabarber

Tærte med pannacotta, hindbær og rabarber

Følg Kageministeriet på Facebook og Instagram.

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>