Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies

Skal der bages lidt godt til ganen til mange ad gangen, er det ikke altid desirable med store kager, eller noget der er alt for krævende at lave. Her kommer noget så simpelt, og monster lækkert, som chocolate chip cookies ind i billedet. De er vanvittigt hurtige at smække sammen, og smager helt fantastisk. Denne opskrift er lavet med Sukrin Gold i stedet for hvidt sukker, men jeg har skrevet hvidt sukker i opskriften også, hvis man gerne vil lave dem som standard. Det skal dog siges, at jeg til enhver tid vil vælge dem med Sukrin, da det smager ligesom det plejer, men med mindre sukker og ikke mindst kalorier. 

Chocolate Chip Cookies

Opskrift til cirka 40 stk.

5,5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk fint salt
1 tsk kardemomme
1 tsk vaniljesukker
1 dl Sukrin Gold / 1 dl sukker
1,5 dl brun farin
2 æg
225 g smør – smeltes
2 dl hasselnødder
150 g Valrhona Guanaja chokolade

Chocolate chip cookies

Sådan gør du

  • Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Hæld det smeltede smør i, rør rundt, og tilsæt de to æg.
  • Tilsæt hakkede hasselnødder og grofthakket chokolade.
  • Lav omkring 40 små kager på to bageplader (20 på hver).
  • Bag i alm. ovn ved 200 grader i 12 minutter. 
  • Lad dem køle af på en rist.

Serveres med et koldt glas mælk og resterne, hvis der er nogen, opbevares i en lufttæt dåse. 

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>