Bananmuffins med chokolade

Cupcakes, Muffins | October 9, 2014 | By

Første opskrift hos Kageministeriet er en af de mere simple. Banan muffins med mørk chokolade hitter som regel hos de fleste, og er en moist og spongy muffin, der kan spises som den er, eller dekoreres med frosting.

Banan muffins med mørk chokolade

Opskrift til 14 stk

120 g hvedemel
140 g rørsukker
1 spsk bagepulver
1 knivspids salt
80 g blødt smør
1,2 dl mælk
2 æg
120 g most banan
100 g Valhrona Guanaja chokolade, hakket

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker til en luftig masse. Tilsæt smør.
  • Bland mel, bagepulver, salt sammen i en anden skål, og tilsæt til blandingen.
  • Kom bananmos og mælk i. Pisk til en jævn masse og kom chokoladen i. 
  • Fordel i 12-14 muffinforme og bag i 20 minutter ved 170°C.
  • De er færdige når du kan stikke en tynd kniv eller strikkepind i midten af kagen, uden der kommer kagedej på. 

Bananmuffins med chokolade

 Bananmuffin2

Comments

Be the first to comment.

Leave a Comment

You can use these HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>